fredag 23. oktober 2009

Dette var rart....

Har trent en del i det siste..spor og sånn..og lydighet...men forgje dagen var jeg sammen med sniff...og det lukta så utolig godt av henne...fatter sa at jeg bomma...at det var smule som hadde løpetid...ikke sniff....... Men jeg veit hva jeg lukta så de så!

I går så sovna jeg...og drømte om sniff...og jeg drømte så rart..for når jeg våkna så var helle kroppen min merkelig å bevegede seg av seg selv....også var det sånn stoooor våt dam der jeg lå...den lukta det rart av...jeg slikka det vekk jeg å håpa at fatter ikke merka det...men jeg tror han merka det...for han bare så på meg...smilte...og så noe om "er man i pubertet og hvert i nærheten av tispe som er mere en klar for å parre så skjer slike ting"

Må si jeg ble litt flau altså....men det var godt att fatter ikke gjorde noe ut av det..kjefta eller noe...

I dag fikk vi besøk..som hadde med seg masse mat til meg...godis fikk jeg av fatter også slik at de kunne prate i fred... skjønner ikke helt hva fatter mener med det...er jo min plikt å sørge for at de som kommer på besøk kooooser masse med meg...vil helst sitte opp dem...og jeg kan ikke bli kost nok!

Men de som er på besøk og fatter synes vist ikke det med så mye kosing er ok...tror fatter ikke liker det fordi det er jeg som får mest oppmerksomhet...spesielt når det er sånne mennesker som lukter jenter kommer på besøk...han om det. Jeg kommer til å fortsette med det jeg liker...nemlig kos og oppmerksomhet!

Nå er det på tide å fortelle fatter at vi har sitti inne lenge nok....nå vil jeg ut og sjekke konkuransen i området her...

Hejdå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar